Categorie
Genieten van Italie
Informatie over Italie
Wonen in Italie
B&B-Tours door de mooiste streken van Italie

Stel uw eigen persoonlijke B&B tour in Italie samen geheel aangepast aan uw eigen smaak en wensen. Via deze Bed and Breakfast tours in Italie ervaart u het mooiste land ter wereld vanaf bijzondere plekken waar contact met de bewoners nog vanzelfsprekend is.


Url: http://www.bedandbreakfastinitalie.nl
Nuttige info op elk gebied over Italie

Landenkompas.nl is een van de grootste landensites op het internet met belangrijke informatie over maar liefst 230 verschillende landen, eilanden, staten, dwergstaten, afhankelijke en onafhankelijke gebieden!


Url: http://www.landenkompas.nl/italie
Tientallen agritoerismo's in Italie

Verblijven op een agriturismo is naast B&B misschien wel de populairste manier van vakantie vieren in Italie. Op deze site vindt u er tientallen, met omschrijving, foto's en directe link naar hun website.


Url: http://www.agriturismoinitalie.nl
Trouwen in Italie

Il Matrimonio Italiano is een jong bedrijf dat jullie een prachtige dag kan verzorgen. Ons hoofdkantoor was gevestigd in het historische centrum van Bologna, maar is in het nieuwe jaar verhuisd naar de romantische heuvels van Cattolica (Adriatische kust), met aan het roer een Nederlandse moeder van twee prachtige blonde Italiaantjes en de vrouw van een echte Italiaan. De gedachtegang achter Il Matrimonio Italiano is om een onvergetelijke dag te organiseren op typisch Italiaanse wijze vol passie en romantiek, die overeenkomstig jullie wensen wordt omgetoverd tot een uniek trouwfeest.


Url: http://www.ilmatrimonioitaliano.nl/
Vakantie bij Nederlanders in Italie

Tientallen adresjes met directe links naar de websites van Nederlanders die in Italie wonen en een B&B, agritoerismo, hotel of camping bezitten of beheren.


Url: http://www.vakantiebijnederlandersinitalie.nl
Vakantie in unieke verblijven in Toscane en Umbrie

Een ruime keuze prachtige, persoonlijk geselecteerde boeren landhuizen en verblijven op wijn- en olijf-landgoederen in de unieke regio's Toscane en Umbrie.


Url: http://www.eccoci.nl
Veel B&B's


Url: http://bedandbreakfast.uwpagina.nl/