Home
Wie zijn wij
Contact
     
Meest populaire bestemmingen
Cinque Terre
Como-meer
Garda-meer
Iseo-meer
Lago-Maggiore
Rome
Sorrento/Amalfitaanse kust

DisclaimerBBinitalie.nl spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarvan BBinitalie.nl als portal fungeert, volledig en juist is. Daarentegen kan BBinitalie.nl en haar eigenaars niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. BBinitalie.nl en haar eigenaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze website of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden- of verwezen content.

BBinitalie.nl bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van bbinitalie.nl liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroep van BBinitalie.nl. BBinitalie.nl en haar eigenaars zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of geven geen garantie met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites.

Het is mogelijk dat niet alle accommodaties die u aantreft op deze website volgens de regels van de wet een B&B zijn. Het kan voorkomen dat de officiele benaming, Agriturismo, countryhouse, hotel of nog anders is.

Van niet alle accommodaties is het mogelijk het excate adres op de google kaarten 100% weer te geven. In dat geval is de locatie zoveel mogelijk benaderd.

Het technisch fungeren van de breedbandverbindingen valt onder het risico van de exploitant van de breedbandverbinding. BBinitalie.nl aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit de verplichtingen van de breedbandleverancier. BBinitalie.nl en haar eigenaars vrijwaren zich van enige vorm van aansprakelijkheid vanwege een niet onbelemmerde toegang tot de diensten van BBinitalie.nl en BBinitalie.nl en haar eigenaars geeft geen garantie met betrekking tot het functioneren van de site BBinitalie.nl. Tevens zijn BBinitalie.nl en haar eigenaars niet aansprakelijk voor eventuele virussen op de site BBinitalie.nl.
BBinitalie.nl en haar eigenaars zijn in geen geval aansprakelijk voor winstderving of voor bijzondere, incidentele, indirecte, bijkomende of enige andere schade die voortvloeit uit, of verband houdt met het functioneren van deze site of met diensten ongeacht op welke wijze deze schade ontstaat.

Voor klachten, opmerkingen of signalering van fouten kunt u mailen naar: info@bbinitalie.nl

 

     
  Regio  
   
  Provincie  
   
  Plaatsen  
   
  Bijzonderheid  
   
  Bijzonderheid 2  
   
     Links

B&B in Italië van Servizissimo
Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze Tel. 0039-347-0914798 - P.IVA: 05529010489
By Centro Informatica